Runboard.com
You're welcome.
Australian X-Trail Website Members Rides

Site Search

Facebook Aussie Forum Website Twitter Aussie Forum Website YouTube Aussie Forum Website Flickr PhotoBucket MSN Messenger Skype RSS Feed Events Calendar Admin Mailbox Nissan Australia myNissan Capped Service Fuel Consumption Monitor Tyre Size Calculator Australian X-TRAIL Forum Live Chat

Forum Rules   
   Register for a free global account (learn about it) | LOG IN: globally (click here) (Lost Password?)

 
xr6digga Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL NEWBIE
 


Date Registered: 07-2012
TOTAL POSTS: 20
Reply | QUOTE
Can’t accelerate over 3000rpm


2010 T31 diesel
All of a sudden I can’t accelerate much over 3000rpm. Seems like it’s in limp mode. No warning lights. No error codes either.
RACQ checked it out and there’s no vacuum via the hoses from the boost solenoid (valve vacuum).

He reckons that’s faulty however it could be another component of the turbo system.
Basically it’s not adjusting the actuator arm that must control the boost while accelerating.

Anyone experienced and resolved an issue like this??

---
Paul
2010 T31 XTrail
19/Apr/2021, 10:28 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 
Nevis Ben Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL NEWBIE
 


Date Registered: 08-2021
TOTAL POSTS: 6
Reply | QUOTE
Re: Can’t accelerate over 3000rpm


I have similar symptoms but with an egr error code P0488.

I'll post my story so far on the egr thread.
31/Aug/2021, 4:30 am Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 


Reply





You are not logged in (login)

forum sticker
Back to top Back to top

Back to top

<-- end container -->