Runboard.com
You're welcome.
Australian X-Trail Website Members Rides

Site Search

Facebook Aussie Forum Website Twitter Aussie Forum Website YouTube Aussie Forum Website Flickr PhotoBucket MSN Messenger Skype RSS Feed Events Calendar Admin Mailbox Nissan Australia myNissan Capped Service Fuel Consumption Monitor Tyre Size Calculator Australian X-TRAIL Forum Live Chat

Forum Rules   
   Register for a free global account (learn about it) | LOG IN: globally (click here) (Lost Password?)

 
basshead Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 


Date Registered: 02-2004
Location: Panania, Sydney
TOTAL POSTS: 2852
Reply | QUOTE
Internal Error 500


Twice now I have got a page displaying somethng along the lines of "runboard internal server error 500" after hitting "send" when typing a reply to a thread. First time was last night, then again just 5 minutes ago.


Last edited by basshead, 2/Mar/2008, 6:04 pm


---
Rich. X-013(c)
'04 S2 ST Auto. Nudge_roofracks_tow_tints_Lightforce_GME_YokoGeoA/T-S_TBS_bashplate_50mm-spacer-lift
Click here to see >300MB of photos and videos All For His Glory.
1/Mar/2008, 8:24 am Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN Yahoo Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 501


Next time it happens Rich, take a screen shot and post it here.

I just got Error 500 when posting a reply here, as Runboard is going through a major server upgrade at the moment and momentary outages could be experienced.

Image

---

1/Mar/2008, 9:54 am Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
basshead Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 


Date Registered: 02-2004
Location: Panania, Sydney
TOTAL POSTS: 2852
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Image

---
Rich. X-013(c)
'04 S2 ST Auto. Nudge_roofracks_tow_tints_Lightforce_GME_YokoGeoA/T-S_TBS_bashplate_50mm-spacer-lift
Click here to see >300MB of photos and videos All For His Glory.
2/Mar/2008, 7:37 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN Yahoo Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Yep Rich, That's Error 500 (same what I got yesterday) and it is due to Runboard implementing a server update. They're in the process of pushing out new features.

---

2/Mar/2008, 7:44 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
basshead Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 


Date Registered: 02-2004
Location: Panania, Sydney
TOTAL POSTS: 2852
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


I hope they fix this problem up soon as it really is becoming a pain in the neck having to use my back button every 30 seconds or so to resubmit the same reply to a thread at least 10 times in a row!!!

I'm just thankful that on my Amiga I don't have to cut & paste my reply every time like I would if I was using the PC - Internet Explorer has a habit of clearing fields previously entered with text when you use the back button.


---
Rich. X-013(c)
'04 S2 ST Auto. Nudge_roofracks_tow_tints_Lightforce_GME_YokoGeoA/T-S_TBS_bashplate_50mm-spacer-lift
Click here to see >300MB of photos and videos All For His Glory.
12/Mar/2008, 5:50 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN Yahoo Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Rich,

I haven't got that error since I have reported it in this thread in my post above. It could also be something to do with your ISP sometimes.

---

12/Mar/2008, 5:57 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
basshead Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 


Date Registered: 02-2004
Location: Panania, Sydney
TOTAL POSTS: 2852
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Well that wouldn't surprise me - I've also been having problems sending emails for the last few months, and also sending attachments (both using my email client and webmail). I've tried everything I can think of apart from resetting the modem to factory defaults, but that's another problem...





---
Rich. X-013(c)
'04 S2 ST Auto. Nudge_roofracks_tow_tints_Lightforce_GME_YokoGeoA/T-S_TBS_bashplate_50mm-spacer-lift
Click here to see >300MB of photos and videos All For His Glory.
12/Mar/2008, 7:10 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN Yahoo Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Hi Guys,

The extended downtime last night was specifically related to fixing the "Server 500" error which we have been experiencing lately and it has got rid of it.

Please let me know if you come across more of this error and report it here if you do.

---

29/Mar/2008, 6:28 am Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
basshead Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 


Date Registered: 02-2004
Location: Panania, Sydney
TOTAL POSTS: 2852
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Not the same error, but this time I get "An internal server error occurred. Please try again later."

I assume it's likely to do with their servers being extra busy after the runboard backup process, as everyone jumps back online again...


---
Rich. X-013(c)
'04 S2 ST Auto. Nudge_roofracks_tow_tints_Lightforce_GME_YokoGeoA/T-S_TBS_bashplate_50mm-spacer-lift
Click here to see >300MB of photos and videos All For His Glory.
13/Apr/2008, 8:05 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN Yahoo Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Internal Error 500


Possibly Rich, or it could be your ISP that is experiencing the delay.

---

13/Apr/2008, 8:08 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 


Reply





You are not logged in (login)

forum sticker
Back to top Back to top

Back to top

<-- end container -->