Runboard.com
You're welcome.
Australian X-Trail Website Members Rides

Site Search

Facebook Aussie Forum Website Twitter Aussie Forum Website YouTube Aussie Forum Website Flickr PhotoBucket MSN Messenger Skype RSS Feed Events Calendar Admin Mailbox Nissan Australia myNissan Capped Service Fuel Consumption Monitor Tyre Size Calculator Australian X-TRAIL Forum Live Chat

Forum Rules   
   Register for a free global account (learn about it) | LOG IN: globally (click here) (Lost Password?)

 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Runboard Internal Error


There is an error currently in runboard which is preventing us from seeing any content of any thread.

It is being investigated.

---

1/Jun/2007, 8:27 am Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Runboard Internal Error


Wow what a day guys!

Due to an internal server error at Runboard's end overseas ALL boards that are hosted on the .com1 server have been affected and we couldn't see the content of any thread/topic.

The problem has now been resolved.

---

1/Jun/2007, 4:46 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
Revhead Kev Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info



Date Registered: 10-2006
Location: Mona Vale, Sydney, AUSTRALIA
TOTAL POSTS: 6004
Reply | QUOTE
Re: Runboard Internal Error


Ahh computers.
It's a love/hate relationship emoticon

---
Kev X450(c) T30 Guru
03 Titanium Ti T30 Series 1 **MODIFIED**
My Blog
My CarPC Worklog
1/Jun/2007, 11:08 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 29094
Reply | QUOTE
Re: Runboard Internal Error


Hi Guys,

You may have noticed today that the performance of the forum was up and down and far from being stable.

This includes error messages of page "page can not be found" DNS time-out errors and sometime the need to press on any button 4-5 times to get somewhere.

This issue is affecting all boards on Runboard at the moment and they're suspecting "server overheat" probably caused by the amount of posts and information our forum is generating LOL (just kidding)

Runboard staff are currently investigating the issue and I'll let you know what the story is when I get the confirmation.

---

6/Aug/2007, 6:35 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 


Reply





You are not logged in (login)

forum sticker
Back to top Back to top

Back to top

<-- end container -->