Runboard.com
Слава Україні!
Australian X-Trail Website Members Rides

Site Search

Facebook Aussie Forum Website Twitter Aussie Forum Website YouTube Aussie Forum Website Flickr PhotoBucket MSN Messenger Skype RSS Feed Events Calendar Admin Mailbox Nissan Australia myNissan Capped Service Fuel Consumption Monitor Tyre Size Calculator Australian X-TRAIL Forum Live Chat

Forum Rules   
   Register for a free global account (learn about it) | LOG IN: globally (click here) (Lost Password?)

 
t32stl Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL NEWBIE
 


Date Registered: 07-2014
TOTAL POSTS: 12
Reply | QUOTE
Cold start: rattle on deceleration?


So just clocked over 3000kms to be honest i would never had noticed this but i was leaving the car park from work the other day and had the stereo off and my window down. As I was driving in the car park toward speed humps when i took my foot off the accelerator I could hear a light rattle. (was in ECO mode at the time)

I'm not sure if it was on this forum but i remember reading that someone had an issue with a steering pipe installed incorrectly and had to take it back to the stealership a couple of times before they could locate and repair it.

It's not of a major concern at this point but more of an annoyance, it only does it on cold start as soon as it warms up the noise can't be heard anymore. Dunno if its worth a dealer visit at this stage...

Wondering of anyone else has noticed this?
17/Aug/2014, 10:20 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 
Northernmenace Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL NEWBIE
 


Date Registered: 05-2014
TOTAL POSTS: 9
Reply | QUOTE
Re:


Havent noticed anything on mine sorry emoticon
21/Aug/2014, 7:33 am Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 


Reply





You are not logged in (login)

forum sticker
Back to top Back to top

Back to top

<-- end container -->