Runboard.com
You're welcome.
Australian X-Trail Website Members Rides

Site Search

Facebook Aussie Forum Website Twitter Aussie Forum Website YouTube Aussie Forum Website Flickr PhotoBucket MSN Messenger Skype RSS Feed Events Calendar Admin Mailbox Nissan Australia myNissan Capped Service Fuel Consumption Monitor Tyre Size Calculator Australian X-TRAIL Forum Live Chat

Forum Rules   
   Register for a free global account (learn about it) | LOG IN: globally (click here) (Lost Password?)


 
JLMUIR Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL ENTHUSIAST
 

Back To Top

Date Registered: 01-2015
TOTAL POSTS: 178
Reply | QUOTE
New Post Indication


Good Afternoon, For some reason the new post indicator for the 'For Sale' section will not disappear. I have opened every post in the section and it is still displaying that there are new posts.

---
John - X-4060 (c)

T32 TL 4WD Gun Metal Grey
9/Apr/2015, 4:20 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info


Back To Top
Premium



Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 28890
Reply | QUOTE
Re:


Hi John,

Just click on the "Mark all posts as read" in the for sale section and that would clear it. That was me making a post in one of the hidden threads as admin emoticon

---

9/Apr/2015, 7:24 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
JLMUIR Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL ENTHUSIAST
 

Back To Top

Date Registered: 01-2015
TOTAL POSTS: 178
Reply | QUOTE
Re: New Post Indication


Thanks Jalalski, that fixed the problem. It was driving me crazy.

Cheers

John

Last edited by JLMUIR, 9/Apr/2015, 9:07 pm


---
John - X-4060 (c)

T32 TL 4WD Gun Metal Grey
9/Apr/2015, 9:06 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 
DogTrail Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL FANATIC
 

Back To Top

Date Registered: 05-2012
Location: Sunshine Coast
TOTAL POSTS: 480
Reply | QUOTE
Re: New Post Indication


It's not isolated to that thread and happens intermittently for me on random threads but as Jalalski said, clicking the "mark as read" always fixes that glitch whenever and wherever it occurs.

---
2011/12 Australia:- 2.5 litre petrol 4WD, Series IV ST, CVT : + some gadgets and cosmetic add-on's. Dirt, (it protects the paintwork) X-2429(c).
9/Apr/2015, 9:14 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info


Back To Top
Premium



Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 28890
Reply | QUOTE
Re:


The only other instance of this happening (apart from the one I mentioned above) is when a member adds a vote to a vote type thread, so it registers the vote as a new reply again that particular forum without displaying the new post against the thread itself.

---

10/Apr/2015, 12:04 am Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
DogTrail Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL FANATIC
 

Back To Top

Date Registered: 05-2012
Location: Sunshine Coast
TOTAL POSTS: 480
Reply | QUOTE
Re: Re:


That explains it.

---
2011/12 Australia:- 2.5 litre petrol 4WD, Series IV ST, CVT : + some gadgets and cosmetic add-on's. Dirt, (it protects the paintwork) X-2429(c).
10/Apr/2015, 9:57 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message
 


Reply





You are not logged in (login)

forum sticker
Back to top Back to top

Back to top

<-- end container -->