Runboard.com
You're welcome.
Australian X-Trail Website Members Rides

Site Search

Facebook Aussie Forum Website Twitter Aussie Forum Website YouTube Aussie Forum Website Flickr PhotoBucket MSN Messenger Skype RSS Feed Events Calendar Admin Mailbox Nissan Australia myNissan Capped Service Fuel Consumption Monitor Tyre Size Calculator Australian X-TRAIL Forum Live Chat

Forum Rules   
   Register for a free global account (learn about it) | LOG IN: globally (click here) (Lost Password?)





Page:
 1  2  3  4  5  6 

 
basshead Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 

Back To Top

Date Registered: 02-2004
Location: Panania, Sydney
TOTAL POSTS: 2852
Reply | QUOTE
Forum Glitches?


quote:

Our newest member:

basshead, joined on 25/Jun/2006, 2:31 pm



Is it just me, or does it say at the bottom of the forum main page (the page that lists all the forum folders - in the "Board Statistics" section) that I am the newest member, or perhaps it says you are the newest member, depending on who you log in as?

Perhaps it should read "most recent member to log in"?

Was this just a test to see who is actually paying attention to what's being displayed on the pages? emoticon


Last edited by basshead, 25/Jun/2006, 4:07 pm


---
Rich. X-013(c)
'04 S2 ST Auto. Nudge_roofracks_tow_tints_Lightforce_GME_YokoGeoA/T-S_TBS_bashplate_50mm-spacer-lift
Click here to see >300MB of photos and videos All For His Glory.
25/Jun/2006, 4:05 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN Yahoo Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info


Back To Top
Premium



Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 28891
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Somehow I had a feeling you gonna ask this Rich when you made the post in Intro LOL emoticon

In case you haven't noticed we have now implemented a new forum rule which will require all newbies to make the first post in the Intro Section of the forum before being able to post anywhere else.

The rule is working based on the Members List showing at the bottom of the forum, so if a newbie is not on that list, they will only be able to make their first post in Intro. and the forum software will automatically grant them membership based on that first post.

This rule has in turn created a new "hidden" members list and the way it operates at the moment (because it's a new rule) is that any of the existing members making a post in Intro will be searched on from that "hidden" list and their name will be picked when they make that post.

It is (as Runboard Support called it) a forum "quirk" LOL

If you look under your username in post view, you will notice that your registration date has not changed and even if you open the members list page, you will not be showing as the member who joined on 25/6 (i.e. newbie)

It also wont increase the total registered members count at all.

So, this will keep happening until a newbie joins the forum and makes a post in Intro and their name will appear as the newest member to join.

So don't worry mate, you still get to keep your 6 stars status LOL emoticon

---

25/Jun/2006, 5:09 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
Canadas FarEast Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

BANNED USER
Back To Top

Date Registered: 10-2005
Location: Newfoundland Canada
TOTAL POSTS: 395
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


In the context of FYI....

I notice that a lot of the sections are currently showing "new posts" when in fact there are not any there....

This has happened, from time to time, for me.

Just thought I'd mention it...

Cheers = Roger

---
Roger
X 228


2006 X-T Bonavista Edition
Production Number 0001

7/May/2007, 12:41 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message
 
Revhead Kev Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL HOLIC
 

Back To Top
Premium


Date Registered: 10-2006
Location: Mona Vale, Sydney, AUSTRALIA
TOTAL POSTS: 5203
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Yeh Roger I also had this about a week ago.
Just go into each section and in there it only shows which are actually NEW.
Read them and then exit that section with the "Mark Forum As Read" which seems to clear the NEW off the from page.

---
Kev X450(c) T30 Guru
03 Titanium Ti T30 Series 1 **MODIFIED**
My Blog
My CarPC Worklog
7/May/2007, 2:10 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message Blog
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info


Back To Top
Premium



Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 28891
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Thanks Guys,

I only noticed and experienced this last night.

Usually when I go to the new reply via the email notification and exit by pressing the forum structure links, it clears the NEW Post icon, but it hasn't done that last night and the NEW icon remained against the thread which I have already read.

Pressing "Mark forum as read" will clear it, but it is not the correct way it should operate.

I will keep an eye on this and if it continues, I'll report it to the Runboard Support.

Last edited by jalalski, 7/May/2007, 3:05 pm


---

7/May/2007, 2:16 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
Naff Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

X-TRAIL VETERAN
 

Back To Top

Date Registered: 09-2005
Location: QLD
TOTAL POSTS: 786
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Same here.. a few times in the last week or so. But it's only occassional, I haven't thought that much of it.

---

My Triton GLX-R

7/May/2007, 3:03 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message MSN
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info


Back To Top
Premium



Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 28891
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


It seems to be working fine now and I have tested it with Nathan's new reply above.

---

7/May/2007, 3:06 pm Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
Canadas FarEast Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

BANNED USER
Back To Top

Date Registered: 10-2005
Location: Newfoundland Canada
TOTAL POSTS: 395
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Not quite sure if we are talking about the same issue.....

I'm seeing the "new post" flashing icon against sections/areas that have not had a post in them for months & months....

There are no new posts in those sections - just a "mirage" which must be a reflection from the sand dunes down under emoticon

Cheers = Roger

P.S. Might be the meds I'm on emoticon

---
Roger
X 228


2006 X-T Bonavista Edition
Production Number 0001

8/May/2007, 5:38 am Link to this post Send Email PM   Send Private Message
 
jalalski Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info


Back To Top
Premium



Date Registered: 02-2004
Location: SUTHERLAND, SYDNEY
TOTAL POSTS: 28891
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Hi Roger,

Can you please take a screen snap-shot next time it happens, as I haven't noticed this at all.

If you're referring to old Poll threads having a new post against them without a new reply being visible, then this is normal, as registering a new vote in an old poll thread will generate a NEW POST icon against that thread.

Also, please remember to "mark all forums as read" whenever you leave/log-out the forum for the day.

---

8/May/2007, 9:26 am Link to this post Send Private Message MSN Blog
 
Robbo0001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

BANNED USER
Back To Top

Date Registered: 07-2008
Location: Brisvegas, Australia
TOTAL POSTS: 1063
Reply | QUOTE
Re: Forum Glitches?


Sorry I know I have seen this before but buggered if I can find it again emoticon
might have changed a computer [sign in to see URL] half the forum page is "off the screen"...meaning I have to scroll to the right to see [sign in to see URL] always large signature blocks or [sign in to see URL] my end? only happened in last [sign in to see URL] old thread emoticon
cheers

---
Dave
99 GU Patrol 2.8TD
Ex-2002 T30 TI Xtrail
20/Feb/2009, 11:15 pm Link to this post Send Email PM   Send Private Message
 


Reply




Page:
 1  2  3  4  5  6 





You are not logged in (login)

forum sticker
Back to top Back to top

Back to top

<-- end container -->